Skip to main content
Λαμπρές ιδέες. Ποιοτικές κατασκευές. Καλώς ορίσατε στο site μας!
Λαμπρές ιδέες. Ποιοτικές κατασκευές. Καλώς ορίσατε στο site μας!

Παράθυρα
Οροφής

πα΄ραθυρα οροφής

Γιατί να επιλέξει κάποιος παράθυρο οροφής

Είναι γεγονός ότι πολλά σπίτια και κτίρια δεν εξασφαλίζουν λόγω της κατασκευής τους τη θέα, το φως και τον καθαρό αέρα.

Για το λόγο αυτό, προτείνουμε την εγκατάσταση παραθύρου οροφής είτε σε στέγη είτε σε σοφίτα, με σκοπό να διασφαλιστεί άπλετο φυσικό φως σε όλο το χώρο, ποιοτική ανανέωση του αέρα, με επιπλέον πλεονέκτημα την αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου.

πα΄ραθυρα οροφής

Τύπος παραθύρων 

Υπάρχουν τα χειροκίνητα, τα ηλεκτρικά και τα ηλιακά, τα οποία διαθέτουν σίτες και κουρτινάκια, ενώ με το πλήρες σύστημα περιμετρικής στεγανοποίησης δεν υπάρχουν περιθώρια φθοράς στη στέγη και κατ’επέκταση στο εσωτερικό του χώρου. 

Ειδικότερα, διατίθενται τύποι που διαφέρουν ως προς τον τρόπο ανοίγματος: Περιστρεφόμενο παράθυρο | Παράθυρο άνω άξονα | Ηλεκτρικό παράθυρο | Ηλεκτρικό παράθυρο άνω άξονα | Ηλιακό παράθυρο | Παράθυρο εξόδου | Φεγγίτης.

πα΄ραθυρα οροφής
Συνεργαζόμενες εταιρείες 

Η Lagogenis με εκατοντάδες τοποθετήσεις παραθύρων οροφής στο ενεργητικό της, προτείνει μόνο κορυφαίες και παγκοσμίου βεληνεκούς εταιρείες, ώστε να επιλέξετε το προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας χώρο, διασφαλίζοντας τόσο την εύρυθμη λειτουργία του προϊόντος όσο και την ασφάλειά σας.  

Επιπλέον, ανάλογα τον τύπο που θα επιλέξετε, διατίθενται εξαρτήματα όπως:
«έξυπνοι» αισθητήρες βροχής – ώστε να κλείνουν μόνα τους με τις πρώτες σταγόνες βροχής-, σίτες, ασύρματο χειριστήριο, αλλά και δυνατότητα λειτουργίας μέσω εφαρμογής στο κινητό σας.

© Σταύρος Λαγογένης, all rights reserved. Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Builders.