Skip to main content
Λαμπρές ιδέες. Ποιοτικές κατασκευές. Καλώς ορίσατε στο site μας!
Λαμπρές ιδέες. Ποιοτικές κατασκευές. Καλώς ορίσατε στο site μας!

Στέγες

στέγες

Παραδοσιακές στέγες

Η Lagogenis διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για κατασκευή στέγης με κεραμίδια διαφόρων τύπων ανάλογων της αισθητικής σας όπως: Ρωμαϊκό, Ολλανδικό, Γαλλικό και Βυζαντινό τύπο κεραμιδιού. 

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν, τις καιρικές συνθήκες της γεωγραφικής περιοχής που βρίσκεται το οίκημα, σας προτείνουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο κεραμιδιού, αλλά και κατάλληλο τρόπο μόνωσης, ώστε να αναλάβουμε την κατασκευή της παραδοσιακής στέγης που ονειρεύεστε, διασφαλίζοντας ασφάλεια, ποιότητα και αισθητική.

στέγες σκεπές

Μεταλλικές στέγες

Ακολουθώντας με συνέπεια τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο, εξετάζουμε τις καιρικές συνθήκες, αλλά και το αστικό ή μη περιβάλλον, που βρίσκεται το ακίνητο, καθώς η Lagogenis εκτός από την παραδοσιακή στέγη, έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει και μεταλλική στέγη.

Ρωτήστε μας για την γκάμα χρωμάτων και την ανάγλυφη όψη που διατίθεται το μεταλλικό υλικό (αλουμίνιο, χαλκός, zinc, γαλβανιζέ), ώστε να σας προτείνουμε τον κατάλληλο τύπο και να αναλάβουμε την κατασκευή της μεταλλικής στέγης που ονειρεύεστε, διασφαλίζοντας ασφάλειαποιότητα και αισθητική.

επισκευή στέγης

Επισκευή στέγης

Συχνά παρατηρούνται σε στέγες φαινόμενα φθοράς με καταστροφικά αποτελέσματα για το ακίνητο και τη διαβίωση των κατοικούντων, είτε λόγω χρόνων «ζωής» της στέγης είτε αστοχίας υλικών και κακοτεχνίας της.

Η Lagogenis σας προτείνει τον κατάλληλο τύπο υλικού, προκειμένου να επιδιορθώσει τη στέγη εξ’ολοκλήρου ή σε μεμονωμένα σημεία, ώστε να μην υπάρχει κανένα ενδεχόμενο διείσδυσης υγρασίας ή υψηλής θερμοκρασίας εντός του οικήματος, αλλά και εμφάνισης τρωκτικών και πουλιών στη στέγη σας.

© Σταύρος Λαγογένης, all rights reserved. Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Builders.